ABD'nin Ulusal Çiçeği Nedir?



ABD'nin ulusal çiçeği gül. Bu çiçek, çiçek amblemini temsil eden herhangi bir tasarımda kullanılabilir ve belirli bir gül çeşidiyle sınırlı değildir. Birçok tekil devlet, aynı zamanda , kendi bölgelerine özgü bir tür belirlese de, gülü devlet çiçeği olarak adlandırır. faizsiz kredi veren bankalarGül, ABD'nin tüm elli eyaletlerinde bulunabilir ve beyaz, turuncu, kırmızı ve bazı hibrit mavilerden renklere kadar değişir.
Gül, 1986'da ABD'nin ulusal çiçeği oldu. Başkan Ronald Reagan, hem Senato hem de Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilen kararı Beyaz Saray'ın gül bahçesinde dururken bir yasa olarak imzaladı. Bu botanik alan geleneksel 1800'lü bir gül bahçesine benzeyecek şekilde tasarlanmış ve şimşir ağaçlarıyla özetlenen geometrik desenlerde düzenlenmiş çiçeklere sahiptir. Resmi çiçek tarhları, geleneksel olarak açıkhava basın toplantıları ve bahçe partileri olan dikdörtgen biçimli yeşil çim çimleri çevrelemektedir. Güller çiçeklenmediğinde, diğer çiçeklerin arasında üzüm sümbülü ve laleler görüntülenir.
Diğer çiçekler Kongre'ye ve ABD'nin ulusal çiçeği olarak kullanılmak üzere Başkan'a önerildi. Kadife çiçeği, Amerikan halkının ruhu ve esnekliğinin bir sembolü olarak kullanılmak üzere böyle bir öneriydi. Bu çiçek, diğer kıtalardan köken alan güllerin çoğunun aksine, Kuzey Amerika'ya özgüdür.
Hiç kimse tek gül türü ABD'nin ulusal çiçeği olarak adlandırıldı. Farklı çeşitleri ve renkleri, kartal gibi diğer ulusal sembollerin yanı sıra bayrağın yıldızları ve çizgileriyle sık sık kullanılır . Birçok eyalet benzer şekilde kendi çiçek amblemlerinde bu çiçek türünü kullanmayı tercih etmiş olsa da, genellikle kendi alanlarında bolca yetişen bir çeşidi belirlerler. kredisiz borç paraIowa eyaleti yabani gülü kendi devlet çiçeği olarak iddia ederken, Kuzey Dakota vahşi çayırların gülünü kullanıyor.
Amerikan Güzelliği, hem ulusal fotoğrafçılığın hem de vatansever görüntülerin en tanınmış ve en çok kullanılan gül çeşitlerinden biridir. Bu çeşit, 50 yuvarlak şekilli ateşli pembe taç yaprakları içeren büyük, gösterişli bir çiçek açar. Güzel renklendirme ve kokulu aromasıyla kesme çiçek düzenlemelerinde kullanmak için popüler bir seçimdir. Beyaz Saray'ın bulunduğu Columbia Bölgesi, bu özel tür gülü kendi yerel çiçeği olarak iddia ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İletişim Kutusu nedir?

Adres Çubuğu nedir?

Bilgisayar Acil Durum Müdahale Ekibi Nedir?